Facebook

Beoordelingen van Original Pizza Company Leeuwarden

Recente recensies van Original Pizza Company Leeuwarden

5 sterren na 113 reviews

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was slecht, koud, hard en zwart van de oven. Heb 1 hap gehad en derest weggegooid. Vroeger waren jullie verser en beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, lekker warm top!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind 3 kwartier wachten best lang, maar bezorger was er eerder en heerlijke pizza gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza's, niet te zuinig belegd en goed van smaak. Als ik pizza's bestel in Leeuwarden, dan altijd hier. Groot assortiment, keurig bezorgd en afspraak=afspraak, daar hou ik van!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam exact op de aangegeven tijd EN was ook nog warm. Iets wat weinig pizza bezorg diensten in Leeuwarden kunnen.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GOED ZOALS ALTIJD!

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al die jaren nog altijd verbrande pizza's afleveren. Misschien een nieuwe oven, anders afstellen, of niet dubbel verwarmen?? Pizza Wordt er droog van en ingrediënten missen smaak.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden aardig vlot bezorgd door een vriendelijke jongeman, en ze waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smullen!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren erg lekker, maar de bezorging was er laat. De pizza’s zouden 19:10 bezorgt worden, maar ze kwam uiteindelijk pas rond 20:00.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima van smaak, ook goed warm bezorgd, helaas bijna de helft moeten weggooien omdat de bovenkant zwart verbrand was van beide pizzas. Ik snap niet dat je dit als medewerker in een doos durft te doen.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering mooi op tijd en onze pizza's warm en echt lekker. Met extra toevoegingen rijk gevuld. Compliment voor degene die ze maakte op donderdagavond 21 dec.!!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza.. beste die ik gehad heb

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pepperoni

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles klopte. Heerlijke authentieke american pizza

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische producten. Snel geleverd. Erg aardig personeel!!!

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fatamorgana met extra mozzerella.... heerlijk. Goed heet toen het aan kwam. 1 minuut voor de geschatte bezorgtijd. Alle mensen thuis vonden het heerlijk. Ook de knoflooksaus was hemels. Zo mag het vaker. Een dikke 10!!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde extra kaas heb ik niet kunnen vinden en het is jammer dat de pizza's regelmatig half aan gebrand zijn en daardoor ook erg droog. Wel lekker maar ik weet dat ze veel beter kunnen.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd, toch mis ik de extra kruiden en verse knoflook...

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van dat beloofde blikje fris wat er niet bij was. pizza was super

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Dunne bodem, vol belegd. Smulken

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie, heerlijke fatamorgana zoals het hoort! Ong 35 min gewacht👍

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf een pizza samengesteld! Was heerlijk dus een aanrader. Fijn dat je ook kunt kiezen voor een italiaanse dunne bodem.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect in orde

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis de kruiden die altijd bij de lijst toevoegingen stonden om te kiezen! Oregano en Basilicum. ....Jammer! Maakt voor ons de pizza net helemaal af. Verder weer tevreden. Altijd vriendelijke bezorg(st)ers trouwens. Extra pluspunt is dat!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het blikje Cola vergeten was. En de pizza met kip was van binnen niet helemaal gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak weer uitstekend van beide pizza's! Snelle bezorging binnen een half uur. Alleen op 1 pizza de spaanse pepers vergeten. Kan een keer gebeuren....

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en zoals gewoonlijk heerlijk ! Super lekker ! Zeker vaker bestellen hier !

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza (fata morgana) en snelle levering 25 min

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je van champignons houdt, bestel dan eens een pizza Mushroom Delight en doe er diverse toppings op. Heerlijk met pepers artisjok ui pepperoni kip èn extra champignons. Zo wordt het wel wat duurder maar dan heb je ook een heerlijke rijk belegde pizza! Wat over is eet ik de volgende dag als lunch......

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super chill , pizza precies zoals ik had gewenst ! Helemaal top !

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een pizza met extra bacon besteld en dat heb ik geweten! Super lekker en binnen een half uur bezorgd, echt een aanrader.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel kort voor de sluitingstijd besteld. Pizza toch nog ontvangen en ook zeer snel.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog voor de gemelde tijd waren de pizza's er! Warm en lekker zoals altijd. Met dikke of dunne bodem, fijn dat je kunt kiezen. Ook de vegetarische zijn een aanrader!

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza's alleen was de bacon pizza wel anders dan dat we altijd gewend waren. Weinig bacon erop dus niet echt royaal belegt en dat voor die prijs is wel jammer.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima: snel en pizza's nog goed warm. De pizza's waren op zich prima, alleen op 3 vd 4 pizza's hadden we pepperoni en deze zat nog in het plastic... (op alle pizza's). Slordig!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's!!! Mooie dunne bodem; heel rijk belegd en alles heeft een uitstekende smaak! Een tijd geleden dat ik zulke goede pizza's gegeten heb. Chapeau!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste bodems van Leeuwarden! De shoarma op de pizza is wat mindere kwaliteit dan de concurrent maar in combi met de bodem toch mijn 1e keuze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om allerlei toevoegingen te kunnen kiezen. Nu nog knoflookkruiden vervangen door verse knoflook en het is perfect!

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza EN op tijd bezorgd

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend; het werd wel 20 minuten later gebracht dan het aangekondigde tijdstip, waardoor het eten teveel was afgekoeld.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Door toevoegingen precies zoals we ze willen. Nu alleen nog verse knoflook i.p.v. knoflookpoeder en dan is het af. Alles was goed warm, net uit de oven. Ook dit was weer een positieve ervaring!

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's: Warm, lekker en met extra topping er bij royaal belegd. Beter m.i. dan bij concurenten. Het toetje tiramisu (niet huisgemaakt) smaakte goed en niet duur. Tweede ervaring, beide goed dus aan te bevelen!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het veld met opmerkingen voor de bezorger de opmerking geplaatst dat de saus niet vergeten moest worden, niet alleen was de saus vergeten ook mijn opmerking was niet op het papier gezet.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg weinig shoarma en knoflook saus de bodem was goed zoals die hoord

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede Pizza (Fisherman is echt een aanrader) en zeer snel geleverd. Om 21:44 besteld 22:15 geleverd. Ze hebben een eigen app en dan zijn er geen verborgen kosten bij t betalen zoals via apps als Thuisbezorgd.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uur te laat en kip sparribs ipv gewone sparribs en stokbrood was bruin ipv wit. nooit weer bestellen hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Heerlijke pizza. Mooi op tijd en warm geleverd.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis blikje fanta ontbrak bij de bezorger, wel werd er een lambrusco meegegeven. Bezorgtijd kan daarentegen wel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza s besteld, de vulling van de onderste pizza zat compleet aan de deksel van de doos vast. Smaak, temperatuur, kwaliteit , bezorgtijd , het volgen van de bestelling in een woord FANTASTISCH!

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed belegd ! Prima smaak ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en zeer vriendelijke en snelle bezorging. Zes sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig binnen de geschatte tijd afgeleverd.

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza lekker zoals altijd, bezorging supersnel. Alleeen... ik kreeg mijn gratis blikje cola niet. Bezorger gaf het niet en ik was het zelf ook even vergeten. Het ging zo snel. Volgende keer goedmaken? Dan vijf sterren.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgster was laat, maar pizza nog warm gelukkig. Ik heb nog nooit een afhaal/ bezorgpizza gegeten met zoveel smaak en een eigen smaak. Meestal smaken alle pizza's hetzelfde. Als ik weer een pizza wil bestellen dan overweeg ik zeker weer deze

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, heerlijke pizza en ook nog een gratis blikje fris erbij! Top!

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten van prima kwaliteit en nog goed op temperatuur bij bezorgen

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk top en snel bezorgd

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heeeeerlijke pizza's gegeten met liefde gemaakt dat proef je!!!

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was precies goed van smaak en had een krokante bodem. Dit ondanks dat het even rijden is van Leeuwarden naar ons adres. De mevrouw die de pizza's bracht was zeer beleefd. Alles bij elkaar: prima!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pizza's smaakt top en precies genoeg. Lekker vlees erop en Crazy peps Snel bezorgt en nog lekker waar daar kan die Dommi doos nog eens wat van leren. Maar goed wat mag je verwachten voor die paar knaken, kan niet goed zijn. nee doe mij maar ORGINAL PIZZA

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik alleen al aan deze pizza's denk heb ik er al zin in ;-) wij nemen ze altijd met bbq saus ipv tomatensaus...volgens mijn dochter van 7 de lekkerste pizza ever ! (ik vind dat ze gelijk heeft) ;-)

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza en in tegenstelling tot andere bezorgdiensten was de pizza WEL warm EN op tijd. OPC doet wat ze beloven.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza gehad vanavond... kan nog menig pizzaria een puntje aan zuigen...volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie ! binnen het half uir bezorgd ! top

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ontzettende goeie pizza's is altijd weer een feest om te eten

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Hawaii pizza was heerlijk. Maar de fisherman was erg eentonig van smaak. Overheersende uiensmaak niet echt een aanrader.

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima om na het klussen een lekkere pizza shoarma en als toetje een echte ben&jerry ijsje te verorberen! Met gratis een blikje seven-up kan het klussen niet meer stuk!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon Service: top Kwaliteit: top

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! Snel bezorgd en was goed warm, voor herhaling vatbaar!

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Leeuwarden. New york pizza: bodem als een schoenzool. Domino's te dunne bodem. Bij pizza company altijd een echte amerikaanse bodem/basis zoals het hoort, rijkelijk belegd en uitstekend van smaak.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Gyros Pizza gehad !!! Met genoeg knoflooksaus. Een aanrader!

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanpassing van de pizza gedaan tijdens de bestelling via internet. Het keuzemenu suggereert dat je d.m.v. het aanvinken van een vakje gemakkelijk een topping kan toevoegen. De prijs gaat in elk geval direct omhoog. Op de bon die bij de pizza zat, was de topping niet vermeld. Ook op de pizza ontbrak dus mijn zelf toegevoegde topping. Uiteraard hadden we deze wel betaald. Jammer... Bezorging was overigens top: de bezorger was het blikje drinken (automatisch bij internet bestelling) vergeten en voor wij dat zelf in de gaten hadden, stond hij opnieuw voor de deur om het na te brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima op tijd bezorgd, en de pizza's zijn gewoon heerlijk. Ondanks bezorging iets verder weg, toch prima op temperatuur. Tot volgende week maar weer.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima piza's, vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch adres om lekker te eten te bestellen. Vers, keurig en vooral heerlijk!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

7 pizza's besteld, keurig binnen 45 min geleverd met als extra een flesje wijn voor niks. Pizza's waren lekker heet en op de dozen keurig waren de namen geschreven zoals gevraagd. Keurig in orde!

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al eerder de fatamorgana speciaal besteld maar de gisteren bestelde pizza leek hier niet op, geen enkel stukje shoarmavlees kunnen ontdekken. Wel spek of iets wat daar op leek. Is de receptuur verandert of heb ik een verkeerd soort pizza ontvangen.? Als de receptuur verandert is dan is het misschien handig om dit op de site bij de desbetreffende pizza te vermelden. Verder een goede pizza maar niet wat ik dacht te bestellen

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Lekker warm. Bodem was nu ook heerlijk.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Robin. Bedankt!

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed, voor herhaling vatbaar.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza, prima service!