Reviews from Original Pizza Company Leeuwarden

Recent reviews

5.0
Esmeralda
17 February 2024

Snelle bezorging. Vriendelijke man. Chickenwings waren heerlijk en meer dan voldoende. Pizza was ook goed, maar wel heel jammer dat er geen salami opzat die we extra besteld hebben.

Erik
16 February 2024

De bezorger is een gouden vent, altijd vrolijk!

Mevr. J. Helder.
8 February 2024
MK
4 February 2024

Pizza is lekker. Mooi op tijd bezorgd

Vincent Lohmeier
27 January 2024

Allerbeste pizza van Leeuwarden!!

Dennis
27 January 2024

Het was allemaal weer heerlijk.

De Boer
25 January 2024

Bestel er al sinds ze in de doelesteeg zaten. Top pizza's nog steeds.

FeelX
24 January 2024
Thijn Bruggenkamp
4 January 2024

Top 💯

Truus
2 January 2024

Prima pizza

Dennis
31 December 2023

Op de laatste dag van het jaar de beste pizza van dit jaar gehad. Uit de kunst!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iemand
24 December 2023

Foto’s op de website maakt een keuze aantrekkelijker. Eten zien, verhoogt de eetlust.

Bram
21 December 2023
Dennis
20 December 2023
Piet De boer
9 December 2023
ML
8 December 2023

2 uren op onze pizza,s moeten wachten, ze werden een half uur na het uiterste tijdstip pas bij ons afgeleverd

Jildau
4 December 2023

Heerlijk! Als vanouds! Smaakvol en met verse ingrediënten. Ook snel bezorgd. Top!

Annet Terpstra
27 November 2023

Wederom weer een heerlijke pizza 🙏 😇 Heerlijke, verse ingrediënten 👍

Annet Terpstra
25 November 2023

Fantastische pizza, wat heb ik weer genoten! 👌🏻

Lydia
16 November 2023

Heeerlijke pizza, had iets warmer gemogen. Geweldige bezorgen en super op tijd!

Martijn
16 November 2023

Een leuke en gevatte dame in de keuken en bezorging. Ik zeg; loonsverhoging!

Annet Terpstra
13 November 2023

Heerlijke pizza met echte verse ingrediënten

mees van de graaf
12 November 2023

pizza was niet erg warm dit is voor het eerst bestellen al jaren bij jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
12 November 2023

Hoe we deze pizza's nog niet hadden ontdekt is me een raadsel. Zeker voor herhaling vatbaar. Lekkere pizza, goed belegd en ook nog eens vlot bezorgd!

Denise
7 November 2023
Leroy
25 October 2023

The place to be voor een pizza , Althans voor mij ! Ik bestel hier al jaren.. dit mede doordat ze consistent zijn in hun pizza’s tot aan gisteren … ik weet niet of er wat veranderd is? Maar de pizza die ik altijd bestel was niet de pizza die ik gewend ben van ze! Jammer, want dat zorgt ervoor dat ik twijfel over de volgende bestelling !!

Tiegelaar
21 October 2023
ML
20 October 2023

Heerlijke pizza,s vers en gevuld, prima op tijd. Volgende x weer

-
29 September 2023

Was weer lekker en snel bezorgd!

Esmeralda
27 September 2023
Hein
24 September 2023
Esmeralda
21 September 2023

De bezorger was echt super vrolijk aan de deur. Een pizza met een glimlach Pizza’s waren zwaar. Dit klopte wel, want bij het openen van de doos bleken de pizza’s rijkelijk belegd. Ze glommen niet van al het feit. Dat was ook heel fijn. Pizza waren prima op smaak. De kip een beetje droog, maar echt super lekker voor de rest Echt een aanrader om hier te bestellen

Ruud
18 September 2023

prima pizza keurig snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia Visser
11 September 2023

Pizza was niet superwarm bij aankomst. Bezorger was super vriendelijk, echt geschikt voor dit werk

Tjittie de Vries
11 September 2023

Ik heb vaker in het verleden bij jullie besteld en dit jaar ook nog in WTC hotel laten bezorgen. Altijd was het lekker. Deze keer niet. Pizza was op paar plekken wat aangebrand en smaak proefde ook niet goed, vrij smakeloos. Ik had honger maar heb pizza halverwege laten staan. Erg jammer dit!!

Dirk de Haan
1 September 2023
Hofman
27 August 2023

Als vanouds heerlijk!en perfect op tijd

Anoniem
26 August 2023
Vincent Lohmeier
26 August 2023

Beste pizza’s in de stad!

Zijlstra
25 August 2023
Mw
4 August 2023

Lekkere pizza. Mooi op tijd gebracht en warme pizza

Sofya
27 July 2023

Alles is lekker bij Pizza Company 👌😋

Ronald
17 July 2023

Bestel niet heel vaak pizza dus moet het wel top zijn als ik wel eens bestel. En de pizza was ook deze keer weer fantastisch lekker…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
3 July 2023

Vriendelijke bezorger, keurig binnen de afgesproken tijd.

Wiebo Leegstra
26 June 2023

Niet mijn smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
24 June 2023

Het eten was heerlijk, maar de pizza was ruim een uur te vroeg.

Eddie
23 June 2023

Heerlijke pizza. Goed warm en vriendelijke bezorging. Als we een verse pizza bestellen, doen we dat hier.

Bayrakli
19 June 2023

Heerlijke grote pizza voor het hele gezin!

Faline
15 June 2023

Genoten van de goed belegde pizza en heerlijke pasta! Bezorging dikke 10, binnen de aangegeven tijd en super vriendelijke bezorger 👌

Thommy
14 June 2023

Heerlijke pizza's, snel bezorgd door hartelijke bezorger. Kwaliteit van de pizza's is hoger dan bij concurrerende merken!

Henriette
5 June 2023

Italian thin pizza naar mijn idee nog te dik. Goed belegd. Had gevraagd om beetje pikant en kreeg pizza overladen met pepers. Was jammer.

Ben
30 May 2023

Het was heel erg aangebrand en geen kip te zien

Dennis
29 May 2023

Altijd genieten! De extra parmezan was wel moeilijk vindbaar.

Ekaterina
29 May 2023
Svetlana
26 May 2023

Heerlijke pizza!

Astrid
26 May 2023

Vrolijke en enthousiaste bezorger! Eten was goed warm.

Dennis
10 May 2023
Marcel
2 May 2023

Zoals altijd geweldig

Dennis
21 April 2023

De lekkerste pizza!

cor westerhof
10 April 2023
Anita
10 April 2023

Heerlijke pizza's! Snel bezorgd. Aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Twickler
5 April 2023
Dennis
2 April 2023

Heerlijk deeg en ingrediënten. Tikje aangebrand hier en daar

Rianne de Wit
1 April 2023
Anna boonstra
1 April 2023

Te lang gewacht 2,5 uur op bestelling

Derek
18 March 2023
Astrid
11 March 2023

Eten is eigenlijk altijd goed! En niet onbelangrijk; goed warm. Aardige bezorgers ook.

Brenda
10 March 2023

Heerlijke pizza (easy cheesy en pizza salami), smaakvol, lekker gekruid en erg fijn dat de bezorger het aandurfde om met deze sneeuw de pizza's te bezorgen!

Baukje
5 March 2023

Heerlijke pizza, wij hadden de PP20. Ruim genoeg voor 4 personen, waaronder twee hongerige knapen. Duurde iets langer dan verwacht, maar dat is waarschijnlijk omdat ze het zo druk hebben en omdat het zondagavond was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
2 March 2023

Als je dan toch pizza eet, eet dan eentje hier vandaan. Echt een lekkere en goeie pizza…

sofya
25 February 2023

super lekker pizza

Sofy
19 February 2023

Super lekker pizza 😋👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

gerard
18 February 2023

lekker en goed warm voor herhaling zeker weten

Bea
10 February 2023

Altijd lekker De beste pizza's Wil niet meer anders

Woestenburg
5 February 2023

De pizza was warm en erg lekker. De bezorging was snel en de bezorger vriendelijk. Hij wenste ons zelfs nog beterschap. Wij waren zeer tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 January 2023

Vandaag rond 5 uur een bestelling geplaatst. mooi optijd dacht ik omdat ik om 7 uur weer moest werken. Ik kreeg netjes een mail dat de pizza rond 18.10 bezorgd zou worden. Om 18.45 nog geen pizza. Toen telefonisch contact opgenomen en op dat moment stond de courier aan de deur. Ik gaf aan dat ik niet blij was met de lange wachttijd en dat er geen contact met mij was opgenomen dat het wat langer zou duren. De bezorger zei alleen maar ik begon om 18.00 en er waren bezorgers te kort, dus het kon niet sneller. Dat er bezorgers te kort zijn lijkt mij niet een probleem van de klant, en als het langer duurt is het wel zo klantvriendelijk om even te laten weten dat de bezorger meer dan een half uur later komt. Helaas niet meer kunnen genieten van mijn pizza.

Wessel te velde
15 January 2023

De pizza's blijven keer op keer geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
12 January 2023

Heerlijke schotel had... met extra vlees. Mien billich had extra eiwit nodig, dus extra vlees bestelt... nou meer dan voldoende gekregen.. kon er drie dagen van vretuhhhh😃😃!!! Super bezorging met een vrolijke lach en spontaniteit!!! Ik bestel zeker weeer eens wat!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sybren
5 January 2023

Prima weer

MD Hofman
27 December 2022
Marcel
3 December 2022

Zoals altijd GEWELDIG. Niet voor niets DE beste pizzeria van Leeuwarden

Sidney
1 December 2022

Eten was lekker maar de aangegeven aankomst tijd was niet goed. Werd 10 min nadat het eten had moeten aankomen gebeld dat het druk was en het nog een kwartier langer zou duren. Had daar begrip voor. Maar het duurde langer dan een kwartier en toen ik bericht kreeg dat de bezorger onderweg was duurde het ritje van5 min een kwartier. Kreeg wel een gratis Tiramisu toetje als troost.

Petru
30 November 2022

hoewel ik dicht bij uw locatie woon, ontving ik de bestelling na een uur, niet na 30 minuten zoals u in de e-mail hebt opgegeven

Arjan Dijkstra
27 November 2022

Heerlijke Pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Madelon
26 November 2022

We hebben genoeg ervaring hier dat het eten goed is. De pizza was nu echt niet te eten! Bezorging duurde lang. Andere keren was het wel goed.

Nvt
25 November 2022

Lekkere pizza en mooi op tijd 😉

Fthi
21 November 2022
Stefan
20 November 2022

Ik had een kebab pizza + 2.50 extra kebab zat bijna geen kebab op echt slecht belegd!

Karin de Vries
20 November 2022

Gister voor het eerst iets besteld hier. Zonde dat ik dat niet eerder heb gedaan. Het eten was meer dan goed en de bezorging meer dan vriendelijk!

Adema
10 November 2022

Pas voor de 2e keer besteld. Jammer dat ik O.P.C. niet eerder geprobeerd heb. Want was weer super! Alleen de verrassing zat niet bij de kinderpizza.

Dennis
31 October 2022

Tja, lekkerder is er niet. Puike bezorging!

Antje
23 October 2022

We hebben heerlijk gegeten. We hadden de carbonade amerika!👌🏻😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

YB
8 October 2022
Ewout
28 September 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. De pizza was erg lekker!

Dave
22 September 2022
EA
12 September 2022

Lekkere pizza. Goed belegd. Goed warm. Bezorging vóór verwachte bezorgtijd door vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Madelon
9 September 2022

Super hete en heerlijke en grote 35cm pizza! 😋 Te veel om in 1x op te eten, dus later ook nog wat lekkers 🍕 ! Wij bestellen zeker vaker. Bezorgtijd voor zo snel mogelijk mag wel sneller, een uur gewacht maar dat was het wel waard 😉

Dennis
31 August 2022

Klasse pizza!

Ingrid
23 August 2022

Top belegd!!

Dennis
13 July 2022