Beoordelingen van Original Pizza Company Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Sanne
18 september 2021

Weinig kruiden boter voor het broodje. Towering Infero smaakte een beetje anders deze keer, andere pepperoni? Vorige was lekkerder! Verder prima zoals altijd

J. Helder
11 september 2021
Peter
8 september 2021

Het eten was heerlijk en goed warm alleen de aardappelen vind ik niet dat het onder de SHOARMA moet die horen APART want op een broodje is dat al helemaal niks gedaan zit allemaal door elkaar verder was het heerlijk

Esmée
3 september 2021

Was weer top zoals altijd, bedankt!

Jasmijn
2 september 2021
A Elzinga
22 augustus 2021
J. Helder
18 augustus 2021
J. Helder
13 augustus 2021
Twickler
8 augustus 2021
J. Helder
7 augustus 2021
.
30 juli 2021
J. Helder
27 juli 2021
Edwin
25 juli 2021

Mjam 😝

J. Helder
21 juli 2021
J. Helder
13 juli 2021
de Jong
10 juli 2021

Zoals altijd heerlijk! Vrolijke & vriendelijke bezorger

Lydia
3 juli 2021

Heerlijke pizza, geweldige bezorging! + bedankt voor de cola

Dennis
2 juli 2021
J.Borger
27 juni 2021

Heerlijke pizza, goed warm en een vriendelijke bezorger.

Frans
26 juni 2021

Italian blue was mijn keuze. Te zuinig met de gorgonzola. Daardoor teveel niet-belegde bodem.

Pieter
23 juni 2021
Twickler
22 juni 2021
J. Helder
22 juni 2021
Johan
15 juni 2021

Bestel shoarma pizza krijg je kip reepjes. Beetje jammer. Als excuus zeggen dat het niet binnen was gekomen na terugbellen hier over

Agaath
6 juni 2021

Snelle levering 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
2 juni 2021
lekker
31 mei 2021

lekkere pizza

J. Helder
25 mei 2021
Kelly Heijn
24 mei 2021

Smaak was goed. Wat betreft de pizza, het is minder dan vroeger (jaren geleden) Destijds was er meer vlees, zat er ook een kuipje knoflooksaus bij. Dit keer ontbrak het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
7 mei 2021

Over de kwaliteit van de producten niets te klagen maar het is in de afgelopen jaren bijna structureel dat de bezorger wat vergeet mee te nemen. Dan zijn het weer de sausjes en de andere keer weer een blikje drinken(zoals bij deze order). Overigens verder niets persoonlijks tegen de bezorgers zelf. Die zijn eigenlijk altijd vriendelijk en netjes maar wat mij betreft mag er wel eens naar de orderprocedures gekeken worden. Zo ingewikkeld kan het niet zijn om een order goed af te leveren.

Remko oord
27 april 2021

Bestellen hier altijd en is altijd weer heerlijk! 1 tip: plaatpizzas kunnen mixen (50/50) zou helemaal geweldig zijn. Wij eten hier namelijk altijd met het hele gezin van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baukje
15 april 2021

Zeer snel bezorgd en een heerlijke pizza.

Derek hofman
11 april 2021

Altijd goed

J. Helder
8 april 2021
Esmée
3 april 2021

Heeft weer goed gesmaakt, bedankt!

Lautenbag
1 april 2021

Helaas. Deeg was nog niet gaar

Rose
28 maart 2021

Heeeeeeerlijk. Knapperig randje & goed belegd. En op verwachte tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anka
25 maart 2021

Beetje te dikke bodem deze keer en weinig ananas, maar normaal is het altijd prima. Ook als je bijzondere wensen hebt

Sven
24 maart 2021

Een pepperoni pizza met maar 5 slices pepperoni vind ik wel erg karig. Was altijd erg te spreken over dit bedrijf. Zonde.

J. Helder
24 maart 2021
Klaas
21 maart 2021

Pizza was droog en taai. Weinig beleg. Bezorging was wel top en pizza was goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
20 maart 2021

Vrouw vond shoarma iets te klef, en de aardappelen ietsje teveel gekruid.

Sybren
17 maart 2021
Dennis
8 maart 2021

Mijn favoriete pizza!

Carmen
28 februari 2021
Koopmans
26 februari 2021

Alles prima,bezorger was vriendelijk, top

Koos
25 februari 2021

Het bestellen via de app ging moeilijk Als je de pizza aan klikte ging je direct naar betalen

Brouwer
25 februari 2021

Super snelle bezorging en een heerlijk pizza

J. Helder
17 februari 2021
J. Helder
9 februari 2021
Patrick
8 februari 2021

Eten was goed. En goede service!

Dennis
7 februari 2021

Deze keer was de pizza weer enorm lekker!

Annelies
4 februari 2021
Edwin
2 februari 2021

Mjam lekker

J. Helder
30 januari 2021
Carmen
26 januari 2021
Oost
20 januari 2021

Geen

Koos
19 januari 2021
J. Helder
19 januari 2021

Er was geen nota bij onze bestelling. De pizza met shoarma was helaas niet in punten gesneden. Vandaar maar 3 sterren. Ik heb geen pizzasnijder, het was moeilijk om de pizza te snijden.

Erika
17 januari 2021

Heel goed! Heerlijk grote pizza gehad, bezorging precies op tijd! Voor herhaling vatbaar.

Angela de Jong
15 januari 2021

Helaas viel kapsalon een beetje tegen.

Edwin
12 januari 2021

Lekker 😋

De Jong
6 januari 2021

Was weer extreem lekker! :) Precies op tijd bezorgd en nog heet

Edwin
5 januari 2021

Lekker 😋 Dank voor de extra toetjes en bericht.

Dennis
31 december 2020

Tikje aangebrand en de pizza was vrij dun belegd. De smaak was wel erg goed!

Cornelis
30 december 2020

snelle bezorging

Dirk
27 december 2020

Wederom hartstikke lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
27 december 2020

Heerlijke pizza en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Helder
26 december 2020

het was weer goed.

Jellema
23 december 2020

Na de mail, bestelling is onderweg duurde het 35 minuten tot bezorging gevolg koud eten! (je kunt de afstand binnen 15 minuten op de fiets doen)

andre
21 december 2020

deze week maar weer eens even besloten een lekkere pizza bij hun te bestellen. en dat is toch altijd een aangename verrassing. een fijne pizza die erg lekker was en ook absoluut nog heet. en ook nog zo'n hele leuke dame aan de deur wel met een mondkapje voor want dat is helaas op dit moment verplicht. ik ben al jaren hier klant en zoals het er nu bij staat zal ik dat de aankomende jaren ook wel blijven.

Alie
19 december 2020

Heerlijke pizza's en vlotte levering in Berlikum!! 😊

MD Hofman
18 december 2020

De pizza was overheerlijk en op tijd. Het lijkt alsof ze nieuwe recepten hebben, want de bodem was perfect en de smaak was beter dan ooit

Angela
17 december 2020

Was zeker lekker en heel fijn dat je drinken erbij krijgt, Top!

Gea Kooij
15 december 2020

Gratis blikje drinken miste. Maar de pizza was weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
14 december 2020

Heerlijke pizza, snel en heet bezorgd. Ga zo door 🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Helder
9 december 2020

was weer goed.

Peter
1 december 2020

ik kon de ingredienten van de pizza van de deksel van de doos halen. dat krijg je als je een blikje en de andere bestelling op de doos zet. de aardappelen lagen onder de shoarma en de pizza was niet erg warm. anders goed nu teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Helder
1 december 2020
De Jong
30 november 2020

Was weer super lekker, goed heet, goede porties en op tijd bezorgd. En, lekkere verse producten!

J. Helder
24 november 2020

De pizza's waren lekker enwarm.

J. Helder
17 november 2020
J. Helder
10 november 2020

De pizza's waren lekker warm en smaakten goed.

J. Helder
3 november 2020

Het was goed

Leon
1 november 2020

Smaakte goed en ook op tijd wanneer het regende.

Edwin
31 oktober 2020

Hallo, Pizza waren goed heet bezorgd. De Fatamorgana had te lang in de oven gezeten. Was teveel verbrand. De Tropicana bestel ik de volgende keer niet weer. Hij mist smaak. Volgende keer gewoon weer de freaky hound...

Hannie
22 oktober 2020

Lekkere pizza, vriendelijk personeel.

J. Helder
17 oktober 2020

was goed

Diety de Vries
10 oktober 2020

Was weer een heerlijke pizza en ontzettend vriendelijke bezorger

J. Helder
9 oktober 2020

De pizza's waren lekker.

Diety de Vries
8 oktober 2020

Was wederom een heerlijke pizza

Dennis
7 oktober 2020

Snel en lekker. Dkkke plakken peperoni :)

J. Helder
29 september 2020

Goed.

Anoniem
27 september 2020
Martin s
17 september 2020

Snel en lekkerrrrt

YAN
7 september 2020
Agaath
26 augustus 2020
Jim
24 augustus 2020

Dikke prima zoals altijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oona
17 augustus 2020

Eerlijk gezegd had ik hier nog nooit pizza gegeten, tot laatst. En dat was zeker niet de laatste keer! Wat een overheerlijke pizza’s. Super belegd, lijken haast wel gevuld. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thera
17 augustus 2020

Erg lekkere vegetarische pizza, De Groenteman! Voor een kleine pizza was het ook wel veel. Lekkere desserts als ijs. Vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
14 augustus 2020

Top

Agaath
14 augustus 2020
Alwin
13 augustus 2020

De pizza was lekker, en de bestelling werd goed en op tijd bezorgd. Heerlijk genoten!

Irma
22 juli 2020

Weinig smaak en vulling.

Sterenborg
17 juli 2020

Alles perfect

Lennie
17 juli 2020

Hee vrienden van de Merelstraat, Meestal zijn jullie heel zorgvuldig met de bestelling. Dit keer viel het me op dat jullie echt heel snel voor de deur stonden. Mijn pizza was heel rommelig. De ananasjes waren niet echt evenredig verdeeld en de pizza was in hele rare stukken gesneden. Ik had één veel te groot stuk, drie hele kleine stukjes en elk ander stuk had niet dezelfde formaat. Gelukkig smaakte het er niet minder om. Maar jullie mogen best de volgende keer iets meer tijd nemen. Een pizza hoeft van mij niet 7 minuten later bezorgd te worden voor mij. Groetjes!

Derek hofman
12 juli 2020

Altijd goed!

Anoniem
10 juli 2020

Bezorger was mijn ijs vergeten maar hij kwam dit 20 minuten later alsnog brengen. Precies op tijd want toen he’d ik net mijn eten op.

Anoniem
8 juli 2020
Jorrit
22 juni 2020

Keurig gebracht op de aangevraagde tijd. Goed heet en een heerlijke pizza! Gratis blikje drinken was ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet Steenstra
21 juni 2020

Keurig op tijd 3 plaat pizza klaar te staan , voor de monteurs die een weekend moesten werken een welkome af wisseling top

Roy
21 juni 2020

Heerlijk👍

Sj
9 juni 2020

Niks mis mee, iedereen was dik tevreden.

Dennis
21 mei 2020
Anita Euwen
18 mei 2020

Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
30 april 2020
C.R. Kooistra
30 april 2020

Héérlijk !!!

Sjoerd de Vries
27 april 2020

Prima bezorgt volgens corona voorschriften. En wat zijn die pizza’s toch lekker van de original pizza company. Ook het gratis blikje fris was lekker bij de ‘hete’ pizza.

C.R. Kooistra
23 april 2020

Héérlijke pizza ! Gratis blikje frisdrank erbij, helemaal goed !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivonne Feenstra
17 april 2020

zoals altijd fantastisch eten! de jongeman de kwam bezorgen (engels accent) is zeer!! vriendelijk en correcte

Dennis
16 april 2020

veel beter dan de massaproductie pizza's van domino's of new York. Maar das mijn mening. Tot de volgende keer!

Danny
9 april 2020

Goede pizza, heel aardige manager, hij gaf mijn kind een snoepje terwijl het niet eens nodig was. Deze mensen verdienen veel klanten. Gr Danny

Rodenhuis
29 maart 2020

Pizza zoals we die graag eten. Heerlijk.

Anoniem
25 maart 2020
C.R. Kooistra
24 maart 2020

Reeds 2 keer geen gratis frisdrank ontvangen.

Dennis
17 maart 2020

Geweldig!

Nicole Albrecht
17 maart 2020

Pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
25 februari 2020

Alles weer tiptop en de pizza kent zijn gelijke niet, heb er van genoten!!

Simeon
25 februari 2020
Dennis
13 februari 2020
HB
7 februari 2020

Dit keer lasagne bestelt en net als de vorige keer, uitstekend. Snelle service. Precies op tijd geleverd. Zag er top uit. En smaakte ook geweldig. 1 aandachtspuntje.. Had wel iets warmer gemogen ;)

C.R. Kooistra
4 februari 2020
Roy
1 februari 2020

Super snel bezorgd en lekker

Bianca
26 januari 2020

Partypizza was een succes!

Ivonne Feenstra
18 januari 2020

snel geleverd door een uiterst correcte jonge man!

Peter
16 januari 2020

bij de shoarma zaten de aardappeltjes onder de shoarma en het broodje ontbrak. beetje jammer

C.R. Kooistra
14 januari 2020
Dennis
12 januari 2020

Was weer een traktatie!

boonstra
8 januari 2020

pizza was niet gaar jammer

S vos
7 januari 2020
Rypster
6 januari 2020

Goede voornemens voor 2020. 1 januari een bestelling gedaan. De bezorging was juist en volgens afspraak. Als extraatje zaten er oliebollen bij :)

C.R. Kooistra
5 januari 2020
adema
23 december 2019

Snel en op tijd geleverd, vriendelijke bezorger en de pizza´s waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart
4 december 2019

De echte pizza koop je naturlijk in Italië, maar de OPC maakt er wel een feestje van. Betaalbaar duur en prima verzorgd. Jammer dat Thuisbezorgd er tussen zit. Een ondernemer mag ook een paar guldens verdienen.

Dennis
2 december 2019

Pizza was weer royaal en héérlijk, en nogmaals bedankt voor de prima service, dik voor elkaar!!

G.Popma
25 november 2019

Keurig op tijd.pizza"s waren heerlijk en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 november 2019

Heerlijk en royaal belegd, voor mij de beste pizza die er is!

W. R.
18 november 2019

Deze keer kapsalon besteld om te proberen. minder goed bevallen. Pizza's zijn super. Kapsalon was niet warm, maar misschien te lang onderweg geweest. Jammer. volgende keer weer pizza.

El
11 november 2019

Lekkere pizza met een knapperige dunne bodem. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
5 november 2019
Anoniem
4 november 2019

Wederom ontzettend lekker en een snelle levering! De laatste tijd zijn de pizza's hier niet te evenaren, uitstekende bodem, kruiden en heerlijke vleeswaren. Ga zo door!

Peter Hainje
31 oktober 2019

Pizza was erg lekker en werd super snel bezorgd. Super

Redz
18 oktober 2019

Wat mij betreft kan je de beste Pizza's van Leeuwarden bij Original Pizza krijgen. Altijd goed, snelle levering, nog goed warm en ook op tijd bezorgd. Als er eens wat is (blikje kapot of weinig/ontbrekende ingrediënten bijv.) wordt dat altijd op een nette manier opgelost.

Dennis
29 september 2019

Ik had helaas geen cash voor een fooitje. Dit was op zijn plaats geweest ivm het slechte weer en de uitmuntende pizza! Simpelweg een voltreffer!!

Jka
10 september 2019

Heerlijk en prima bezorgd

Rodenhuis
2 september 2019

Weer geweldige pizza's. Heerlijk en warm afgeleverd. Genieten elke keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hofman
26 augustus 2019
Dijkstra
21 augustus 2019

Super lekker !! En snel !!

Buvelot
21 augustus 2019

Is het normaal dat de bezorger geen wissel geld heeft, hij kon niet eens 1.50 wisselen. Met een slechte smoes fooi proberen af te troggelen. En vervolgens nog 5 minuten voor de deur staan om z'n afgetoggelde fooi in z'n zak te steken. Laatse keer original pizza company, duur en dit er bij kun je beter bij de domino's bestellen. Goedkoper en lekkerder.

Reactie van Original Pizza Company

Uw verhaal klopt niet. Er staat op uw online bestelling dat er gepast wordt betaald! ondanks deze mededeling was er toch aangevuld tot 50 euro wisselgeld. echter helaas geen losse euromunt meer in zijn portemonnee. U moet weten wij lossen graag alles op ! uw reactie is bedenkelijk...

Dennis
3 augustus 2019

Heerlijk!

Derek hofman
28 juli 2019
Kim
19 juli 2019

Lekkere pizza: rijkelijk belegd en een goede bodem. Bezorging snel (halfuurtje) en vriendelijk. Top!

Erik
16 juli 2019

De kwaliteit van het eten is prima in orde. Daar heb ik niets over te klagen maar de bezorging is een drama. Niet dat de bezorger(s) niet netjes zijn maar vrijwel elke keer is de bezorger wel iets van de bestelling vergeten. Is het niet het drinken dan is het wel een ijsje of de saus, er mist vrijwel altijd wat. Als je er naar vraagt dan wordt dit altijd zonder problemen opgelost maar het is gewoon heel vervelend en ondertussen zo vaak gebeurd dat er iets mist dat ik bijna niet meer geloof dat het toeval is. Daarom twijfel ik er ook sterk aan om weer te bestellen in de toekomst. Ps. Dit is niet alleen bij de bezorger die deze bestelling heeft afgeleverd maar ook bij andere bezorgers was dit al een probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
10 juli 2019
Rene Schuil
5 juli 2019

Pizza was koud

Esmée
3 juli 2019
Paultje
30 juni 2019

Master pizzabakker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hofman
17 juni 2019

zoals altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 juni 2019

De 45 cm pizza was heerlijk, vooral de peperoni. Groot genoeg voor 2 volwassen mannen. De slices mochten wel iets kleiner gesneden worden.

Nvt
2 juni 2019

Goede prijsqualiteitsverhouding Levering altijd op het juiste tijdstip en op temperatuur.

MW
13 mei 2019
Janneke
6 mei 2019

Mooi op tijd ,en weer lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofman
4 mei 2019

Zeer snelle levering en prima hotwings.

Debora
30 april 2019

een uur vanaf bestelling vind ik best lang, voor ons is pizza een laatste moment beslissing. Pizza zelf was wel erg lekker!!

H Lautenbag
19 april 2019

Pizza's zijn normaliter best, maar nu niet. De bodem was nog niet gaar en de bovenkant niet krokant. Volgens mij is de pizza niet lang genoeg in de oven geweest. Spijtig!

A-noniem
18 april 2019

The best!

Dennis
8 april 2019

Royaal belegd en de unieke smaak is héérlijk!

Dennis
3 april 2019

Geen gorgonzola op de gorgonzola pizza, vreemd maar hij was toch heerlijk!

Sjoerd de Vries
30 maart 2019

Alles prima, iets eerder dan aangegeven tijd. Alleen waren te champions moeilijk te zoeken op 1 pizza en het was nog wel een mushroom pizza.

Martin
27 maart 2019

Super pizza’s!

Redz
19 maart 2019

Pizza was dik voor mekaar. Warm afgeleverd en goed gevuld. Original is voor mij de beste Pizza-bakker van Leeuwarden. Warm aanbevolen dus.

Martin
17 maart 2019

Heerlijke pizza, wel 1 ster er af gehaald omdat de extra bestelde pepers er niet op zaten.

Redz
12 maart 2019

Was al weer tijdje geleden dat ik bij Original Pizza had besteld en die keer viel het eerlijk gezegd nogal tegen. Dit keer hebben jullie je wat mij betreft echt gerevancheerd. Hele lekker Pizza dit keer.

Postma
7 maart 2019

Super lekker en ze waren nog heet op het moment van bezorgen

Ruud
6 maart 2019

Mijn vrouw en ik eten niet heel vaak pizza, maar de bestelde American Dream en de Crazy Hot (inderdaad te gek pittig) waren echt heerlijk. Als we weer pizza bestellen dan is dit adres zeker een aanrader.

Rypster
3 maart 2019
astrid
2 maart 2019

Heerlijke groenteman. Goede korst, niet teveel kaas en lekker vers.

Edwin
23 februari 2019

De hot wings waren prima

Anoniem
19 februari 2019

Lekkere warme pizza’s. En snelle levering.

Evert
4 februari 2019

Echt één van de beter kapsalons uit Leeuwarden vind ik, de pizza's zijn ook altijd erg lekker! Service is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

astrid
26 januari 2019

Ondanks de gladheid supersnel bezorgd en warm!

Karin
21 januari 2019

Was weer lekker hoor!

Mishka
7 januari 2019

Prima pizza, goed belegd en op tijd bezorgd. Dit is een van de weinige pizza bezorgen diensten in Leeuwarden die EN realistische bezorgtijden hanteert EN in de meeste gevallen binnen 30 min bezorgd

Karin Koch
10 december 2018

Was weer prima voor elkaar, ik mis alleen mijn pepers op de pizza. Misschien dat we volgende keer twee helften doen bij de grote pizza. Voor elk wat wils want de rest lust geen pepers. Maar heerlijk gegeten hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
28 november 2018

heerlijke pizza en binnen 20 minuten stond die voor de deur, niks op aan te merken! Zeker voor herhaling vatbaar

Karin
26 november 2018

Hartstikke lekker! Ideaal die grote pizza heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
16 november 2018
Schaafsma
28 oktober 2018
Jong
21 oktober 2018

Pizza heeft te lang in de oven gezeten, randen waren tegen het zwarte aan en pizza was te hard was niet lekker. Dit ben ik niet gewend van pizza compagny het is anders dik voorelkaar...

Alex
27 september 2018

Geen op of aanmerkingen. Het was gewoon goed!

Anoniem
17 september 2018

Pizza was slecht, koud, hard en zwart van de oven. Heb 1 hap gehad en derest weggegooid. Vroeger waren jullie verser en beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmée
10 september 2018
janneke
26 augustus 2018

op tijd, lekker warm top!

Sjoerd
25 augustus 2018
E dijkstra
16 augustus 2018
Hetty
12 augustus 2018

Ik vind 3 kwartier wachten best lang, maar bezorger was er eerder en heerlijke pizza gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmée
12 augustus 2018
H-W
8 augustus 2018

Heerlijke verse pizza's, niet te zuinig belegd en goed van smaak. Als ik pizza's bestel in Leeuwarden, dan altijd hier. Groot assortiment, keurig bezorgd en afspraak=afspraak, daar hou ik van!

Hofman
21 juli 2018

Pizza kwam exact op de aangegeven tijd EN was ook nog warm. Iets wat weinig pizza bezorg diensten in Leeuwarden kunnen.

HOFMAN
16 juli 2018

GOED ZOALS ALTIJD!

Kees Kooistra
5 juni 2018
Dennis
9 mei 2018

Na al die jaren nog altijd verbrande pizza's afleveren. Misschien een nieuwe oven, anders afstellen, of niet dubbel verwarmen?? Pizza Wordt er droog van en ingrediënten missen smaak.

Robin van Riet
12 april 2018
Wessel
19 maart 2018

Pizza's werden aardig vlot bezorgd door een vriendelijke jongeman, en ze waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
14 maart 2018

Smullen!

Karin
26 februari 2018

Pizza’s waren erg lekker, maar de bezorging was er laat. De pizza’s zouden 19:10 bezorgt worden, maar ze kwam uiteindelijk pas rond 20:00.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
24 februari 2018

Pizza was prima van smaak, ook goed warm bezorgd, helaas bijna de helft moeten weggooien omdat de bovenkant zwart verbrand was van beide pizzas. Ik snap niet dat je dit als medewerker in een doos durft te doen.

Bob
9 februari 2018
Bob
26 december 2017
I. v.d. Heide
22 december 2017

Levering mooi op tijd en onze pizza's warm en echt lekker. Met extra toevoegingen rijk gevuld. Compliment voor degene die ze maakte op donderdagavond 21 dec.!!

Dennis
11 december 2017

Geweldige pizza.. beste die ik gehad heb

A-noniem
22 november 2017

Heerlijke pepperoni

Bob
21 november 2017
Dennis
2 oktober 2017

Alles klopte. Heerlijke authentieke american pizza

Ivonne Feenstrs
30 september 2017

Fantastische producten. Snel geleverd. Erg aardig personeel!!!

Sandor
18 september 2017

Fatamorgana met extra mozzerella.... heerlijk. Goed heet toen het aan kwam. 1 minuut voor de geschatte bezorgtijd. Alle mensen thuis vonden het heerlijk. Ook de knoflooksaus was hemels. Zo mag het vaker. Een dikke 10!!

Dennis
3 september 2017

De bestelde extra kaas heb ik niet kunnen vinden en het is jammer dat de pizza's regelmatig half aan gebrand zijn en daardoor ook erg droog. Wel lekker maar ik weet dat ze veel beter kunnen.

Albada
17 augustus 2017

Goed als altijd, toch mis ik de extra kruiden en verse knoflook...

Jan
14 juli 2017

Jammer van dat beloofde blikje fris wat er niet bij was. pizza was super

Christiane
8 juli 2017

Lekker. Dunne bodem, vol belegd. Smulken

Johan
19 juni 2017
Johan
17 juni 2017
Roy
16 juni 2017

Toppie, heerlijke fatamorgana zoals het hoort! Ong 35 min gewacht?

Vd Heide
10 juni 2017

Zelf een pizza samengesteld! Was heerlijk dus een aanrader. Fijn dat je ook kunt kiezen voor een italiaanse dunne bodem.

Klein
20 mei 2017

Alles perfect in orde

Marco Oosterhuis
14 mei 2017
I.v.d. Heide
27 april 2017

Ik mis de kruiden die altijd bij de lijst toevoegingen stonden om te kiezen! Oregano en Basilicum. ....Jammer! Maakt voor ons de pizza net helemaal af. Verder weer tevreden. Altijd vriendelijke bezorg(st)ers trouwens. Extra pluspunt is dat!

van Urk
24 april 2017

Jammer dat het blikje Cola vergeten was. En de pizza met kip was van binnen niet helemaal gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.v.d. Heide
30 maart 2017

Smaak weer uitstekend van beide pizza's! Snelle bezorging binnen een half uur. Alleen op 1 pizza de spaanse pepers vergeten. Kan een keer gebeuren....

Noah Jansma
22 maart 2017

Op tijd en zoals gewoonlijk heerlijk ! Super lekker ! Zeker vaker bestellen hier !

Bob
20 maart 2017
Roy
18 maart 2017

Zeer goede pizza (fata morgana) en snelle levering 25 min

I. v.d. Heide
11 maart 2017

Als je van champignons houdt, bestel dan eens een pizza Mushroom Delight en doe er diverse toppings op. Heerlijk met pepers artisjok ui pepperoni kip èn extra champignons. Zo wordt het wel wat duurder maar dan heb je ook een heerlijke rijk belegde pizza! Wat over is eet ik de volgende dag als lunch......

Ray
3 maart 2017
Jansma
26 februari 2017

Super chill , pizza precies zoals ik had gewenst ! Helemaal top !

Esmee
25 februari 2017

Had een pizza met extra bacon besteld en dat heb ik geweten! Super lekker en binnen een half uur bezorgd, echt een aanrader.

Tm
19 februari 2017
Marco Oosterhuis
18 februari 2017
Hofman
16 februari 2017

Heel kort voor de sluitingstijd besteld. Pizza toch nog ontvangen en ook zeer snel.

v.d. Heide
15 februari 2017

Nog voor de gemelde tijd waren de pizza's er! Warm en lekker zoals altijd. Met dikke of dunne bodem, fijn dat je kunt kiezen. Ook de vegetarische zijn een aanrader!

Michel D Hofman
23 december 2016
Suzan
28 november 2016

Lekker pizza's alleen was de bacon pizza wel anders dan dat we altijd gewend waren. Weinig bacon erop dus niet echt royaal belegt en dat voor die prijs is wel jammer.

wij
16 november 2016

Bezorging prima: snel en pizza's nog goed warm. De pizza's waren op zich prima, alleen op 3 vd 4 pizza's hadden we pepperoni en deze zat nog in het plastic... (op alle pizza's). Slordig!

Gerard
14 november 2016

Erg lekkere pizza's!!! Mooie dunne bodem; heel rijk belegd en alles heeft een uitstekende smaak! Een tijd geleden dat ik zulke goede pizza's gegeten heb. Chapeau!

Edwin Tjallings
6 november 2016

De beste bodems van Leeuwarden! De shoarma op de pizza is wat mindere kwaliteit dan de concurrent maar in combi met de bodem toch mijn 1e keuze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albada
22 oktober 2016

Heerlijk om allerlei toevoegingen te kunnen kiezen. Nu nog knoflookkruiden vervangen door verse knoflook en het is perfect!

Bob
15 oktober 2016
MD Hofman
8 oktober 2016

Perfecte pizza EN op tijd bezorgd

W. Satter
24 september 2016

Het eten was uitstekend; het werd wel 20 minuten later gebracht dan het aangekondigde tijdstip, waardoor het eten teveel was afgekoeld.

V.d. Heide
10 september 2016

Lekkere pizza's. Door toevoegingen precies zoals we ze willen. Nu alleen nog verse knoflook i.p.v. knoflookpoeder en dan is het af. Alles was goed warm, net uit de oven. Ook dit was weer een positieve ervaring!

V.d. Heide
12 augustus 2016

Pizza's: Warm, lekker en met extra topping er bij royaal belegd. Beter m.i. dan bij concurenten. Het toetje tiramisu (niet huisgemaakt) smaakte goed en niet duur. Tweede ervaring, beide goed dus aan te bevelen!

Marco Oosterhuis
6 augustus 2016
Cor
30 juli 2016

In het veld met opmerkingen voor de bezorger de opmerking geplaatst dat de saus niet vergeten moest worden, niet alleen was de saus vergeten ook mijn opmerking was niet op het papier gezet.

foppe
27 juli 2016

erg weinig shoarma en knoflook saus de bodem was goed zoals die hoord

Michel D
28 juni 2016

Zeer goede Pizza (Fisherman is echt een aanrader) en zeer snel geleverd. Om 21:44 besteld 22:15 geleverd. Ze hebben een eigen app en dan zijn er geen verborgen kosten bij t betalen zoals via apps als Thuisbezorgd.

rolo
26 juni 2016

half uur te laat en kip sparribs ipv gewone sparribs en stokbrood was bruin ipv wit. nooit weer bestellen hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 juni 2016

Prima service. Heerlijke pizza. Mooi op tijd en warm geleverd.

Bob
23 juni 2016
Jildert
20 juni 2016

Gratis blikje fanta ontbrak bij de bezorger, wel werd er een lambrusco meegegeven. Bezorgtijd kan daarentegen wel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits M
19 juni 2016

2 pizza s besteld, de vulling van de onderste pizza zat compleet aan de deksel van de doos vast. Smaak, temperatuur, kwaliteit , bezorgtijd , het volgen van de bestelling in een woord FANTASTISCH!

Marsum
1 juni 2016
Harry
29 mei 2016

Goed belegd ! Prima smaak ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
29 mei 2016

Prima ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
29 mei 2016

Heerlijk ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Harings
26 mei 2016
Jansma
21 mei 2016
Bob
21 mei 2016
Edo van Elst
20 mei 2016